Mit navn er Henrik. Jeg er udviklingskonsulent. Det er jeg, fordi jeg brænder for at arbejde med menneskers udvikling og evne til at nå fælles mål. Mine vigtigste drivere har altid været at få den enkelte til at stå stærkest i sig selv og at få teams til at spille sammen.

Derfor tog jeg i sin tid springet fra at være ingeniør til først at blive leder og dernæst  til at hjælpe andre med at udvikle deres forretning, gennem tydeligere fokus, bedre ledelse og stærkere samarbejde. I dag hjælper jeg store og små virksomheder i Danmark og udlandet med at skabe handlekraftige og motiverede medarbejdere, velkørende teams og stærke, autentiske ledere.

I dette arbejde trækker jeg på 15 års erfaring med ledelse indefra - strategisk, taktisk og operationelt inden for så forskellige områder såsom teknisk rådgivning, projektledelse, salg og markedsføring. Jeg har været afdelingsleder, matrixleder, leder af ledere og forretningsansvarlig. Derfor kender jeg også ledelse ’indefra’, og genkender de udfordringer, du som leder møder i din dagligdag i forhold til at levere resultater gennem andre mennesker.

Det har jeg hjulpet ledere og organisationer med siden – lige fra personlig ledercoaching i Chr. Hansen, over udviklingsforløb i kundeorientering for en del af TDC Gruppen til workshops i coachende lederskab for mere end 50 direktionsmedlemmer og linjeledere i Novo Nordisk.

Læs mere om mine værdier, mission og vision her. 

 

Samarbejdspartnere

Ole Dissing

Partner, Ledelseskonsulent

Ole Dissing er ledelses- og organisationskonsulent, cand. psych. og erhvervspsykolog og har gennem de sidste 30 år arbejdet indenfor områderne ledelse og organisation. En stor del af denne periode har han fungeret som chef bl.a. hos Novo Nordisk og Cowi og som senior vice president hos Nordea med ansvar for ledelses- og organisationsudvikling og strategiske forandringsprocesser.

Han fungerer nu som selvstændig ledelseskonsulent og arbejder med ledelses- og organisationsudvikling indenfor private og offentlige organisationer, underviser på videregående lederuddannelser og arbejder som ledelsescoach og mentor for direktioner, chefer og mellemledere.

Han er desuden forfatter til bøgerne ’Ledelse i en ny logik’ og ’Ledelsens indvendighed og etik’ samt en række artikler omkring ledelse og organisation, coaching og innovation og innovationsledelse. 

www.oledissing.com │ ole@oledissing.com │ Tlf.: +45 4041 0414

 

Human House

Partner

Human House A/S leverer kompetenceudvikling til virksomheder, stat, organisationer og kommuner i Danmark og udlandet indenfor områderne Ledelse, Organisation, Business Coaching og Kultur.

Human House er blandt andet kendt for at:

  • Udbyde certificering i MBTI, 16pf, TKI og Firo-B.
  • Udføre omfattende analyser af projektledelse i kommuner og statslige organisationer.
  • Afholde åbne kurser for virksomhedsledere, chefer og ledere.
  • arbejde med leder- og organisationsudvikling i en række virksomheder.
  • Have internationalt fokus ved outsourcing, kulturelle udfordringer på arbejdsplader og virksomhedssammenlægninger.
  • Være Danmarks eneste medlem i World Association of Business Coaches.

Human House har afdelinger i København, Århus og Nairobi samt et betydeligt netværk i ind- og udland. Deres konsulentgruppe består af psykologer, økonomer, organisationsfolk og personer med personlig ledelseserfaring.

www.humanhouse.dk