Jeg ser frem til at kunne vise dig det nye website, men i mellemtiden
kan du kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Henrik Jansson
henrik@kragelundconsulting.dk
Tlf.: +45 2063 2463

kragelundconsulting-logo

“Jeg er blevet væsentligt bedre til at arbejde målrettet med opgaver, har reduceret og effektiviseret min tid til administration og er mere bevidst om at prioritere søvn i hverdagen som middel til højere performance.

Målet med coaching forløbet, var at få bedre performance i hverdagen gennem en optimeret work-life balance. Jeg fik kompetent aktiv sparring med fokus på at skabe forandringer i min adfærd for at opnå en række delmål både i arbejdslivet og privatlivet.”

Martin Stenfeldt, Innovationschef, ScionDTU

“Henrik er en af de mest dedikerede, grundige og kundeorienterede facilitatorer og coaches jeg nogensinde har samarbejdet med. Hans facilitering er meget effektiv, og hans træning kan anvendes direkte i dagligdagen.

Træningen for top- og linjeledelsen, var direkte fokuseret på at forbedre vores færdigheder i ledelsesbaseret coaching. Vi blev udfordret gennem 2 dages ægte praksis med konkret feedback fra kollegaer og Henrik. Dette har ført til bedre resultater gennem mere engagerede og fokuserede medarbejdere.

Natalya Khmeleva, Talent Attraction Manager, Novo Nordisk BACIS

Jeg er nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger

Da jeg startede mit coaching forløb hos Henrik var jeg virkelig i tvivl om hvem jeg egentlig var som leder og hvor jeg ville hen i min nye karriere.

Gennem mine samtaler med Henrik og gennem de redskaber jeg har fået er jeg nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger og på hvordan jeg skal nå mine mål.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kragelund Consulting

Annika Knoesgaard Mogensen, QA Manager, Chr. Hansen

Vores ledergruppe har haft behov for at udvikle vores personlige ledelse og vores team for at styrke os selv, vores team og vores organisation.

Vi har haft store ambitioner for vores udvikling, samarbejde og lederskab.

Efter 15 måneders samarbejde med Henrik har vi fået skabt den platform vi havde brug for. Vi har skabt et team baseret på fælles værdier og fået de værktøjer der skal til.

Det var ikke gået uden en så kompetent, erfaren og også udfordrende teamcoach som Henrik. Jeg kan varmt anbefale Kragelund Consulting ifht coaching og facilitering -Som team eller som enkelt person

Esben Terstrup, Senior Director Global Operations, Site Roskilde Chr-Hansen A/S

Jeg kan varmt anbefale Henrik til alle, der ønsker at udvikle deres medarbejdere og ledere.

Jeg giver Henrik mine varmeste anbefalinger. Jeg har kendt ham professionelt i mange år og altid sat pris på hans faglighed, engagement, kompetence og ikke mindst hans personlighed.
Senest har jeg ansat og arbejdet sammen med Henrik og hans team om at udvikle og levere et accelereret træningsprogram for nyuddannede QA-medarbejdere hos en større medicinalvirksomhed.
Henrik var ansvarlig for den menneskelige udviklingsdel af programmet, som omfattede personlige tests, personlig udvikling, kommunikation, feedback og konflikthåndtering. Det inkluderede også en fantastisk 3-dages vandretur, hvor deltagerne kunne træne deres nyerhvervede færdigheder.
Henrik var arkitekt og leveranceansvarlig for hele denne del af programmet, som var så succesfuldt, at kunden besluttede at udrulle en forkortet version til ALLE nyansatte i hele kvalitetsorganisationen. Et vidnesbyrd om Henriks store kompetence, høje ambitioner og endnu højere evne til at eksekvere.

Lasse Mønsted, Program Manager, Novo Nordisk A/S