Jeg ser frem til at kunne vise dig det nye website, men i mellemtiden
kan du kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Henrik Jansson
henrik@kragelundconsulting.dk
Tlf.: +45 2063 2463

kragelundconsulting-logo

I løbet af de 6 måneder vi arbejdede med at implementere større kundefokus i vores forretningsenhed med 8 ledere og 50 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, forøgede vi omsætningen med 25% og skabte 20% større kunde- og medarbejdertilfredshed.

Som facilitator og min sparringspartner var Henrik inspirerende, målrettet og empatisk. Han har en naturlig autoritet og troværdighed, og skabte et “fortroligt rum”, der skabte en god og tryg stemning for alle undervejs i forløbet.

Henrik fandt en god balance mellem at sikre kontinuitet/vedholdenhed på vej hen mod målet og sikre dette doseret i forhold til den vores daglige kontekst.

Lasse Bohart, Forretningschef, Dansk Kabel TV

Vores ledergruppe har haft behov for at udvikle vores personlige ledelse og vores team for at styrke os selv, vores team og vores organisation.

Vi har haft store ambitioner for vores udvikling, samarbejde og lederskab.

Efter 15 måneders samarbejde med Henrik har vi fået skabt den platform vi havde brug for. Vi har skabt et team baseret på fælles værdier og fået de værktøjer der skal til.

Det var ikke gået uden en så kompetent, erfaren og også udfordrende teamcoach som Henrik. Jeg kan varmt anbefale Kragelund Consulting ifht coaching og facilitering -Som team eller som enkelt person

Esben Terstrup, Senior Director Global Operations, Site Roskilde Chr-Hansen A/S

Jeg fandt mit personlige ståsted
Noget af det, der står stærkest for mig var Coaching samtalens effekt.
Muligheden for at tale frit og dele mine tanker.

Her vil jeg anerkende Henriks tillidsskabende evner, skarpe iagttagelse og for igennem hele forløbet at udfordre og støtte mine handlinger. Udbyttet har været rigt. Personligt har jeg genvundet en balance og meget større bevidsthed om egne evner. Jeg fandt frem til den største erkendelse, at være ærlig – særlig overfor mig selv!

Mål:
Jeg havde brug for en retning i min karriere og prioritere de indsatser, der ville styrke mig som leder.

Gennem forløbet med Henrik havde jeg 3 overordnede mål:

At identificere mine personlige styrker/svagheder
At fremstå målrettet og med høj gennemslagskraft
At finde mine indre værdier

John Holm, CRM Manager B2C, LB Forsikring A/S

Jeg er nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger

Da jeg startede mit coaching forløb hos Henrik var jeg virkelig i tvivl om hvem jeg egentlig var som leder og hvor jeg ville hen i min nye karriere.

Gennem mine samtaler med Henrik og gennem de redskaber jeg har fået er jeg nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger og på hvordan jeg skal nå mine mål.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kragelund Consulting

Annika Knoesgaard Mogensen, QA Manager, Chr. Hansen

“Henrik er en af de mest dedikerede, grundige og kundeorienterede facilitatorer og coaches jeg nogensinde har samarbejdet med. Hans facilitering er meget effektiv, og hans træning kan anvendes direkte i dagligdagen.

Træningen for top- og linjeledelsen, var direkte fokuseret på at forbedre vores færdigheder i ledelsesbaseret coaching. Vi blev udfordret gennem 2 dages ægte praksis med konkret feedback fra kollegaer og Henrik. Dette har ført til bedre resultater gennem mere engagerede og fokuserede medarbejdere.

Natalya Khmeleva, Talent Attraction Manager, Novo Nordisk BACIS