Kragelund Consulting ApS ejes og drives af Henrik Kragelund Jansson, som i mere end 25 år har arbejdet med strategi-, ledelses-, team- og organisations-udvikling i et internationalt og tværkulturelt miljø.

Jeg hjælper store og små private virksomheder med at skabe handlekraftige og motiverede medarbejdere, velkørende teams og stærke, autentiske ledere i bæredygtige organisationer.

Min ambition er at bevæge mennesker og de organisationer, de er en del af. Fordi mennesker ER organisationer. Fordi det er de valg vi hver især træffer (eller ikke træffer) i forhold til organisationens kultur,  strukturer og processer, der afgør hvor godt vi lykkes som individ, team, ledelse og organisation.

Jeg trækker jeg på 15 års ledelseserfaring - strategisk, taktisk og operationelt inden for så forskellige områder såsom teknisk rådgivning, projektledelse, salg og markedsføring. Jeg har været afdelingsleder, matrixleder, leder af ledere og forretningsansvarlig. Derfor kender jeg også ledelse ’indefra’, og genkender de udfordringer, du som leder møder i din dagligdag i forhold til at levere resultater gennem andre mennesker.

Jeg er uddannet B.Sc. Mechanical Engineering, med en overbygning i Engineering Business Administration (EBA) og en coaching uddannelse på Masterniveau fra Copenhagen Coaching Center.

Du kan læse om

  • mine værdier og min mission og vision med Kragelund Consulting HER
  • hvilke udviklingsværktøjer jeg har valgt at bruge i mit arbejde HER

SAMARBEJDSPARTNERE

Du skal have de rette folk til at hjælpe dig
Derfor arbejder jeg tæt sammen med en række erfarne og kompetente konsulenter med hver deres styrker.
Det betyder, at du altid kan få det hold der matcher den organisatoriske udviklingsopgave du står overfor.