COACHING AF LEDERE

Få sparring og værktøjer, der skaber mening og retning for dig

Alle ledere står løbende overfor dilemmaer, som de kan have brug for at tale med nogen om – uanset om det er personligt, ledelsesmæssigt eller fagligt. Som coach er det mit fokus, at støtte dig i at skabe motiverende forandringer, så du når dine mål eller løser de udfordringer du står med.

Coaching er for dig der ønsker, at noget skal være anderledes og bedre og søger inspiration, udfordring, sparring og nye indsigter i relation til at udvikle dig selv, dine relationer og virksomheden og derigennem skabe bedre resultater.

Mine individuelle coaching forløb er typisk på 5 sessioner á 1,5 time. Antallet af sessioner varierer dog afhængig af hvilke ønsker, mål og udfordringer du står med.

Som erfaren leder og coach kender jeg til de mange personlige, ledelsesmæssige og faglige dilemmaer og udfordringer, du kan stå overfor når du skal skabe resultater gennem andre mennesker, uanset om det er din afdeling, din ledergruppe eller dine kollegaer.

NY LEDER

Få uvildig sparring så du kommer godt i gang med din ledergerning

NY LEDER har til formål at give dig sparring og værktøjer, der støtter dig i at skabe de rette rammer, samt få afklaret præcis, hvad der gør dig succesfuld i dit job som leder. Det har også til formål, at kortlægge hvilke kompetencer, der er nødvendige, samt hvilke udviklingsområder du har foran dig.

LEDELSE & TYPE – Online simulator

Lær at lede forskellige Psykologiske Typer

Med forløbet LEDELSE OG TYPE øges din bevidsthed om og din evne til med succes at lede og motivere mennesker med forskellige psykologiske typer til at nå fælles forretningsmål.

Du får Jungs Typepsykologi ind under huden, så du kan bruge den aktivt i din hverdag i alle relationer. Der er garanti for en sjov og lærerig proces – samt hurtig og fast forankring af ændret adfærd overfor dine relationer.

Forløbet kombinerer online ledelsessimulering på din smartphone med coaching på din faktiske ledelsesadfærd og fokusområder i hverdagen.

MESTERLÆRE

Styrk din ledelse og kommunikation.
Få feedback på hvordan du opleves når du leder.

At træne for at blive bedre er naturligt for alle professionelle, uanset erhverv. Vi lærer nemlig af de fejl og succeser vi erfarer på egne krop. At få andres perspektiv er en vigtig del af udvikling, da vi alle har blinde vinkler. Direkte, ærlig, konstruktiv feedback kan dog være svær at få fra sine lederkollegaer.

Derfor tilbyder jeg dig sparring på hvordan du opleves af andre når du leder møder eller projekter. Fokus er på hvordan du sætter tydelige mål, kommunikerer og indgår i dialog, samt delegerer og følger op.

Jeg tager med dig på arbejde og observerer din ledelsespraksis og giver dig feedback på hvad jeg oplever.

KARRIEREUDVIKLING

Få afklaret, motiverende karriereudviklingsforløb med handlingsplan

Du står i en situation, hvor din karriere står over for en forandring. Du har behov for at få afklaret, hvilken retning den skal tage og hvordan du sikrer, at dine kompetencer matcher ønskejobbet. Du har måske også brug for sparring til at udarbejde et CV og ansøgninger, også de uopfordrede, og hvordan du arbejder med dit netværk.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående så er karriere-rådgivning noget for dig.

TEAM COACHING

Alle typer af grupper i virksomheden kan have stor glæde at anvende coaching til fælles udvikling og problemløsning. Gruppe coaching skaber med sin samtaleform rammerne for en øget indbyrdes forståelse, samt muligheden for at berige og inspirere hinanden, hvilket styrker den fælles ansvarlighed og indbyrdes tillid i gruppen.

Ved team coaching opnås yderligere den fordel at organisationen vil opleve mere ensartede budskaber fra ledelsen med deraf følgende større effektivitet.

Hvis målet er at skabe bedre samarbejde vil det typisk være en god hjælp at I får en dybere forståelse for jeres  personlige præferencer. Her arbejder jeg med den psykologiske type indikator Myers-Briggs Type Indicator® (MBTi), der er verdens mest anerkendte, videnskabeligt efterprøvede og udbredte person type værktøj.

TEMAER

 • Personaleledelse
 • Personligt lederskab
 • Personlig effektivitet
 • Karriereudvikling
 • Kommunikation & Konflikthåndtering
 • Den svære samtale
 • Teamudvikling
 • Salgsledelse
 • Stresshåndtering & -forebyggelse

UDVALGTE REFERENCER

 • Novo Nordisk A/S
 • Chr. Hansen A/S
 • Novozymes A/S
 • NNE A/S
 • Eltronic Pharma Engineering A/S